Blog

Butcher of Blue X Atelier Paul Morel - Bar Nights

Paul ontdekte op jonge leeftijd zijn passie voor gastvrijheid. Na ervaring bij restaurant Pure C (**) richtte hij zich op de fascinerende wereld van dranken. Hij breidde zijn expertise uit met stages in Londen, Barcelona en Chicago. In 2014 verhuisde hij naar Antwerpen om de bar bij The Jane op te zetten voor Sergio Herman.

Later startte hij 'Atelier Paul Morel', waar hij zich bezighoudt met hospitality consultancy, productontwikkeling en evenementen. Hij werkt graag samen met professionals, creëert nieuwe recepten en verkent grenzen, geïnspireerd door zijn reizen. Paul's vloeibare creaties staan voor creativiteit, zuiverheid en unieke ervaringen, vaak gecombineerd met funky keukentechnieken. Na zijn tijd bij de biologische sakebrouwerij Terada Honke in Japan, gebruikt hij sake zoveel mogelijk.

Tijdens 'Bar Nights' laat Paul met zijn team hun kunsten zien in warme en gastvrije Japanse setting. Denk aan Japanse highballs, elegante wijnen, sake en een goede sfeer. Met een scala aan à-la-cartehapjes is de avond compleet.

Butcher of Blue heeft het team van Paul Morel aangekleed afgelopen Bar Nights. Een exclusief bar concept in Antwerpen. Het team zag er stijlvol en professioneel uit. De volgende Bar Nights staat in het najaar op de planning.

Interesse om daar bij te zijn? Houd https://www.morel.co/bar-nights in de gaten!

Butcher of Blue X Uiltje - Barefoot Bowling

Butcher of Blue X Uiltje - Barefoot Bowling Special merch

Lees meer

Dennis voor Butcher of Blue

Muzikant/tv-presentator Dennis Weening voor Butcher of Blue

Lees meer

Renger voor Butcher of Blue

Coureur Renger van der Zande voor Butcher of Blue

Lees meer