Blog

Stel je voor: je favoriete jeans met die perfecte pasvorm is een beetje versleten, of je favoriete Butcher of Blue shirt heeft een klein scheurtje - geef ze gewoon een tweede kans! Laat ze achter bij De Naaierij en hun deskundige handen zorgen ervoor dat jouw favorieten er weer als nieuw uitzien.

Bij De Naaierij willen ze ervoor zorgen dat er geen kleding meer wordt weggegooid. Dit doen zij door met een creatieve en bewuste blik naar kleding te kijken om de levensduur te verlengen. En laat dat nou precies iets zijn waar wij ons ook voor inzetten!

Butcher of Blue maakt kwalitatief hoogwaardige kleding die lang mee gaat. Althans als je er geen gekke dingen mee doet. Maar het kan wel eens voorkomen dat een knoop afvalt van je overshirt, een scheur ontstaat in je jeans of er plotseling een gat valt in je trui.

Samen met De Naaierij bieden wij de Butcher of Blue Repair Service aan.

Hoe werkt het?

Wanneer er een reparatie nodig is aan jouw Butcher kledingstuk, stuur dan een bericht met foto's: repairservice@butcherofblue.com
Op basis van de uitleg zal bepaald worden of deze reparatie binnen of buiten de garantie valt.

Binnen de garantie zijn reparaties dit nodig zijn omdat het stuk je in de steek laat of door slijtage bij kortstondig gebruik.

Buiten de garantie vallen reparatie die nodig zijn omdat je bijvoorbeeld lam van je fiets bent gevallen en je mouw gescheurd is. Maar, dat neemt niet weg dat we dit wel voor je willen maken. Per mail bespreken we dan eerst welke kosten hiervoor in rekening gebracht zullen worden.

Olly for Butcher of Blue

Maak kennis met Olly - Ollywood. Een talentvolle surfboard shaper uit Scheveningen.

Lees meer

Butcher of Blue x Vaanyard

You shall find them unafraid.

Lees meer

Featured - Tomasu

We create taste with time

Lees meer