Blog

Butcher of Blue X Uiltje Brewing Co. presenteren: Barefoot Bowling shirt #NeverClever

Uiltje Brewing Company Co is geen onbekende in buitensporig bier met provocerende namen en maakt nu van zijn nieuwste bier een live-evenement en merchandise in beperkte oplage. De fruitige New England IPA, genaamd Barefoot Bowling, wordt tot leven gebracht als een bowlingtoernooi in Haarlem. Om deze gelegenheid te vieren heeft de brouwer samengewerkt met het Nederlandse kledingmerk Butcher of Blue om een bowlingshirt in beperkte oplage uit te brengen met een extravagant gestikte versie van het artwork van het label.

Terwijl het Barefoot Bowling toernooi gesloten is voor publiek, is Uiltje’s limited edition Barefoot Bowling shirt voor iedereen verkrijgbaar via de Butcher of Blue webshop.

“We hebben gezocht naar de juiste mogelijkheid om samen te werken met de jongens van Butcher of Blue. Wij houden van hun kwaliteit, en zij snappen de humor en kattenkwaad van ons merk”, vult Robbert Uyleman, oprichter van Uiltje, aan. “Het bowlingshirt is een weerspiegeling van ons wederzijds respect voor elkaar. Het is een traditioneel bowlingshirt met een Uiltje-twist in de vorm van een prachtig gestikt Barefoot Bowling-insigne op de achterkant. Het is absoluut onze mooiste merchandise tot nu toe, en we hebben veel merchandise gemaakt.

Ga naar Uiltje Brewing.com
en bestel het neipa Barefoot Bowling biertje.

Butcher of Blue X Uiltje - Barefoot Bowling shirt

Limited edition Barefoot Bowling shirt
Shop

Dennis voor Butcher of Blue

Muzikant/tv-presentator Dennis Weening voor Butcher of Blue

Lees meer

Renger voor Butcher of Blue

Coureur Renger van der Zande voor Butcher of Blue

Lees meer

Syrco voor Butcher of Blue

Michelin sterren chef Syrco Bakker in Butcher of Blue

Lees meer