Blog

Butcher of Blue x Koppel Bikeshop presenteren: Kijk Ma, Zonder Handen.

Zondag 10 September 2023, Amersfoort.

Kijk, als we wat doen, doen we het goed. Na de best prettige reacties van jullie vorig jaar, besloten we opnieuw onze zuurverdiende reputatie op het spel te zetten door er nu een tweede editie tegenaan te gaan knallen; Kijk Ma, Zonder Handen!

Ditmaal zetten we weer in op de samenwerking met onze kameraden van Koppel Bikeshop –welbekend van ons schmützblauwe stalen ros – om een nog completer event op poten te zetten.

De dag speelt zich af in- en rond ons clubhuis bij de wagenwerkplaats in Amersfoort, waar befaamde route meister Gijs Bruinsma. weer wat epische paadjes heeft gevonden waar je met dikke banden prima overheen kan scheuren of roderen, net wat jij wil. Vooraf is er een bakkie voor de sfeer, wat krachtvoer van PurePower en tijdens de rit zul je een listige la Marzocco tegenkomen waar espresso uitkomt.

Koppel verzorgt ook mechanische ondersteuning om te voorkomen dat het "Kijk Mama, Zonder Tanden" wordt, je laat je fiets even verwennen in de fiets spa van de makkers van Dynamic (schooner dan ooit tevoren) en aan het eind van de middag zet sterrenchef en gravel connaisseur Marco Blok van Restaurant MEI de fik in the Bastard om de honger in het buikje te stillen.

Het kan zomaar zijn dat we ook nog wat koude drankjes tegen gaan komen van Uiltje Brewing Company. Daarbij mag een beetje fatsoenlijke Tombola natuurlijk niet uitblijven, de luxe prijzen van onze kompanen zullen je dan ook om de oren vliegen.

Om kort te gaan, veel voor wènâg! Er bij zijn is meemaken. 

KOOP HIER JE TICKETS

Wat je krijgt?

  • Een warm welkom met heerlijke koffie!

  • Energy snack, Chews en Hydro tabs van PurePower.

  • 2 fenomenale gravel routes (±65km en ±85km) door het achterland van Amersfoort.

  • Tussenstop voorzien van koffie en snacks.

  • Bij aankomst 2 koude drankjes naar keuze (wij weten wel wat...) en een heerlijke maaltijd door restaurant MEI bereidt op THE BASTARD met lokale ingrediënten.

  • Deelname aan onze krankzinnige tombola met kans op serieuze prijzen van onze vrienden.

  • Een BUTCHER OF BLUE T-Shirt t.w.v. € 59,95 die je ook wel naar de disco aan wilt.

  • Achteraf een mail met dikke kortingscodes van onze partners.