Butcher of Blue B.V.

Het verhaal achter Butcher

Butcher is geboren in het midden van Nederland, Hoogland om precies te zijn. Door onze eindeloze zoektocht naar de ultieme garderobe voor mannen en samenwerkingen met wereldmerken als Stone Island, Denham, Arc'teryx, CP Company, Patagonia en vele anderen, besloten we om dit aan te vullen met juist die artikelen die bij deze merken ontbraken. Onze liefde voor mooie, duurzame en vooral comfortabele kleding startte een bijzondere reis op zoek naar de perfecte fit, beste kwaliteiten en mooiste stoffen. Dit alles bij elkaar resulteerde in de laatste Butcher of Blue collectie, een mix van klassiekers die je in 6 kleuren in je kast hoort te hebben tot rijk gedetailleerde items en kleurrijke T-Shirts. 

Butcher of Blue wordt in Nederland bij meer dan 40 retailers exclusief verkocht en uiteraard verkrijgbaar via onze website of in onze "flagship store" in Hoogland. 

Een merk dat iets probeert te betekenen in het leven van zijn klanten is altijd interessanter dan een merk dat alleen op zichzelf is gericht. Butcher of Blue is zo’n merk. Butcher is er voor z’n klanten, z’n leveranciers en z’n eigen mensen. Van de kleding die ze maken tot de (duurzame) initiatieven die ze ontplooien op elk relevant vlak.

Daarom is dé belofte van Butcher of Blue:

"We've Got You Covered"

Dus wat bedoelen jullie dan precies?

Butcher of Blue maakt kleding met altijd precies de juiste hoeveelheid moderniteit. Het is geen mode, Butcher of Blue is een stijl. Een stijl die zich wel degelijk ontwikkelt door de tijd heen, maar nooit te ver voorop loopt. Van een stijl kun je fan worden en blijven, mode is vergankelijk. Een stijl geeft rust en overzicht. Maar verwar dat nou niet met saai, want dat is het niet. Noem het nèt iets volwassener en doordachter.

Dat 'iets volwassener en doordachter' komt ook terug bij de productie van de kleding. Die zijn gemaakt van materialen die zo duurzaam mogelijk worden geproduceerd. Dat is geen praatje in het geval van Butcher of Blue, dat is een mentaliteit. Een mentaliteit die op zichzelf ook al duurzaam is. Van zo'n mentaliteit kun je ook fan worden en blijven: je weet dat jij goed zit, en daardoor zit die kleding beter. Helderverhaal. Punt.

Butcher of Blue Flagshipstore

Bezoek de Butcher of Blue flagshipstore in Hoogland; 
Hamseweg 9 - 3828 AA - Hoogland

 

Welkom in onze met zorg samengestelde flagship store
Omring jezelf met ’s werelds mooiste merken
Onze eigen vers gemalen koffie staat altijd voor je klaar
waar Butcher’s creatieve centrum zich bevindt