Klantenservice

Leveringsvoorwaarden

BEVESTIGING

Door het bevestigen van je order ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, deze voorwaarden worden daarmee ook als bindend beschouwd. Als we je bestelling hebben ontvangen krijg je een geautomatiseerde email met de bevestiging van je order. Butcher of Blue behoud het recht om deze order niet uit te leveren, dit kan bijv. door een onjuiste weergave van de voorraad online. Mochten we niet in de gelegenheid zijn je order te kunnen uitleveren dan zullen we contact met je opnemen en je een alternatief bieden of de gelegenheid de order te annuleren.

LEEFTIJDSRESTRICTIES

Ben je jonger dan 18 jaar dan moeten je ouders of voogd toestemming geven voor je aankoop. Vul dan de naam en telefoonnummer in bij het “comments” veld in de checkout.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Wij accepteren betalingen via Ideal, Paypal, Visa en MasterCard en werken met geautoriseerde beveiliging encrypties. We slaan geen creditcard gegevens op.

PRIJZEN

Alle weergegeven prijzen zijn de Nederlandse advies verkoopprijzen, deze zijn inclusief de wettelijk bepaalde 21% BTW. Prijzen zijn exclusief mogelijke service, betalings- of leveringskosten. Butcher of Blue heeft het recht deze prijzen ten alle tijden te herzien en/of wijzigen. De weergegeven prijzen zijn in de volgende valuta: Euro (EUR - €).

ADDITIONELE KOSTEN

Mocht u zich in het buitenland bevinden kunnen er mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. douane, lokale belastingen, invoerkosten etc). Deze kosten zijn voor je eigen rekening.

RECHT VAN RETOUR

Online bestellingen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst. Zorg ervoor dat je het meegeleverde retourformulier ingevuld bijvoegt aan je retourzending, vermeldt ook het ordernummer op je formulier zodat wij je gegevens snel terug kunnen vinden. Zorg ervoor dat je het artikel binnen 14 dagen terug stuurt. Je hebt het recht het artikel uit de originele verpakking te halen ter beoordeling. Let er wel op dat het product ongedragen is en voorzien van de originele labels. Je kunt zelf beslissen of je het artikel wilt ruilen voor een ander artikel of dat je je geld retour wilt hebben. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Alle originele verpakkingen, prijskaartjes, labels, hangtags etc. moeten intact zijn. Er mag geen tape of iets dergelijks in contact zijn gebracht met de producten. Stuur je retouren terug in een geschikte verpakking, bij schade aan het artikel kunnen we het helaas niet vergoeden. Artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande criteria zullen worden geweigerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor het product tot het bij ons in ontvangst is genomen. Zorg er daarom voor dat je je verzending laat voorzien van een tracking service zodat je kunt zien waar het zich bevindt.

GARANTIE

Alle artikelen van Butcher of Blue komen met 1-jaar garantie op materiaal en productie fouten. Deze garantie dekt alleen productie fouten en kan niet worden geclaimd voor slijtage en/of schade door regulier gebruik. Als u denkt aanspraak te kunnen maken op de garantie neemt u dan contact op met onze klantenservice via info@butcherofblue.com, voeg daarbij ook het ordernummer, foto’s van de klacht en een korte omschrijving van wat je denkt dat het probleem is.