Blog

The Army Tee.

Onze iconische bestseller.

Geïnspireerd door het Zweedse leger.

Toewijding aan kwaliteit; dat kenmerkt alle Butcher of Blue collecties. Ze vormen een afspiegeling van onze liefde voor het heden en verleden van stoffen en kleding. Dus toen we een oud Zweeds leger shirt tegenkwamen dat hier perfect aan voldeed, besloten we de befaamde Butcher Army Tee in het leven te roepen.

Voor deze bestseller hebben we het T-shirt concept naar een nieuw niveau getild door gebruik te maken van een zeer zware kwaliteit biologisch katoen. Het is onze eigen versie van een blijvende essential, die voorzien is van subtiele branding. Zo is het een extreem bestendig T-shirt geworden waarmee je nog jarenlang op elk soort gelegenheid goed voor de dag kan komen.

We zijn er trots op dat we kunnen vermelden dat onze Army Tee wordt geproduceerd door TEB, een bedrijf dat onze waarden op het gebied van ethische en duurzame kledingproductie helemaal deelt.

Eigenschappen:

  • 300 GSM biologisch katoen

  • Opgestikte kraag

  • Normaal tot losse pasvorm

  • Beschikbaar in meer dan 20 kleurenZitten er drie in je winkelmandje?!
Dan krijg je deze voor €129,- ipv €150,-

Het perfecte t-shirt

De Army Tee is verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende kleuren en variaties. Waaronder met toffe prints en een nieuwe streep. Bestel er drie en krijg ze voor €129,- ipv €150,-.
Bekijk alle

Ook beschikbaar in Stealth.

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar heb je al teveel logo in je kast? Dan hebben we ook voor jouw de oplossing. We maken namelijk van een geselecteerd aantal bestsellers een Stealth versie (je weet wel, van dat vliegtuig dat "onder de radar" vliegt) gemaakt. Dus wél die kwaliteit en niet teveel poes pas.

"je nieuwe favoriete T-Shirt"

We've got you covered

tijdens alle seizoenen