Blog

Butcher of Blue Pop-up Utrecht

Butcher of Blue opent een pop-up winkel in het hartje centrum van Utrecht.

Butcher of Blue Clothing Company, het aanstormende kledingmerk met premium verkooppunten door heel Nederland, opent een pop-up winkel in het hartje centrum van Utrecht. De nieuwe winkel, gelegen aan de Steenweg 60, zal dienen als een clubhuis voor het merk en biedt de kans om de unieke collectie te laten zien aan het publiek.

Hoewel Butcher of Blue oorspronkelijk niet van plan was om een eigen winkel te openen,  konden zij deze kans niet laten liggen. In slechts drie weken tijd is de winkel ingericht volgens de kernwaarden van het merk: stijl, kwaliteit en vriendschap. De nieuwe wintercollectie en eerdere samenwerkingen met onder andere Brekr (de eerste elektrische brommer) en Koppel Bikeshop Amersfoort zullen te bewonderen zijn in de winkel.

De collectie van Butcher of Blue bestaat uit iconische items zoals de ultra comfortabele Clifden truien, Army tee en Galena winterjas, die ruim vertegenwoordigd zullen zijn in alle kleuren en maten. Met deze pop-up winkel brengt Butcher of Blue niet alleen spanning voor zichzelf met zich mee, maar ook voor Utrecht als stad. Het biedt namelijk een frisse wind in het retail aanbod voor mannen met de grootste collectie Butcher van het land.

De komst van deze tijdelijke winkel geeft mensen uit Utrecht en omstreken de gelegenheid om kennis te maken met het merk en haar unieke kledingstukken. Het is slechts het begin van wat er nog komen gaat voor Butcher of Blue. Het merk heeft sterke ambities om zowel in Nederland als daarbuiten verder door te ontwikkelen.

De officiële opening van de pop-up winkel zal plaatsvinden op donderdag 30 november tussen 19:00 en 21:00 uur. Dit is een uitgelezen kans voor nieuwsgierige shoppers om kennis te maken met de stijlvolle en hoogwaardige collectie van Butcher of Blue.

Butcher of Blue Pop-up Utrecht
Steenweg 60, Utrecht

Openingstijden:
Ma 12 - 18u
Di 10 - 18u
Wo 10 - 18u
Do 10 - 21u
Vr 10 - 18u
Za 10 - 18u
Zo 12 - 18u

Google Maps

Olly for Butcher of Blue

Maak kennis met Olly - Ollywood. Een talentvolle surfboard shaper uit Scheveningen.

Lees meer

Butcher of Blue x Vaanyard

You shall find them unafraid.

Lees meer

Featured - Tomasu

We create taste with time

Lees meer